Posjetite Hrvatsku

PRONAĐITE SMJEŠTAJ

Sea House Resort****

Saznaj više

M.I.C.E – TEAM BUILDING

Sky House tim, za Vas – uspješne poslovne ljude s velikim ciljevima, organizira raznolike usluge. Klijente smo pridobili svojom profesionalnošću, odgovornošću, kvalitetom…

Saznaj više

Apartmani

Odlični smještajni kapaciteti provjereni od strane naših agenata, najbolje lokacije, kvalitetne jedinice, bogat sadržaj. Obratite nam se s povjerenjem te pogledajte ponudu naših smještajnih kapaciteta.

Saznaj više

Luksuzni smještaj

Nudimo izvrsne programe, najbolje lokacije i cjelovitu organizaciju događaja. Obratite nam se s povjerenjem te pogledajte ponudu naših programa.

Saznaj više

Posebna ponuda

Iznajmite svoju privatnu jahtu i na jedan dan uživajte u čarima predivnih srednjodalmatinskih otoka, koji svojom prirodnom ljepotom i bogatom turističkom ponudom mame uzdahe svih posjetitelja.

Saznaj više

Naša preporuka

Naša preporuka

Prostrani apartman sa prekrasnim pogledom, Omiš

Na prvom katu obiteljske kuće, smjestio se ovaj prostrani apartman sa prekrasnim pogledom na cijeli Omiš, gradsku plažu, ušće rijeke Cetine i tvrđavu Starigrad. Apartman je potpuno opremljen i sastoji se od: dvije spavaće sobe, velikog dnevnog boravka,kuhinje sa blagovaonicom, kupaonice i prostrane terase.Gosti na raspolaganju imaju garažu, terasu sa stolom, stolicama i grill. Ako […]

90-125
Kapacitet
6
Sobe
2

Feel Croatia!