O nama

Poštovani posjetitelji,

Dobrodošli na službene stranice turističke agencije Sky House.
Sky House je turistička agencija sa sjedištem u Brelima u – malom srcu Dalmacije. Uz opsežno poznavanje područja i lokalnih turističkih atrakcija, te stručno osoblje postali smo Vaš siguran odabir za bezbrižno ljetovanje.
Agencija je započela sa svojim radom 2016. godine i od tada smo pružili svoje usluge brojnim zadovoljnim klijentima

U širokoj paleti naših usluga osim organizacije team buildinga, strateških radionica, kongresa, iznajmljivanja različitih smještajnih jedinica (apartmana, luksuznih villa, kuća za odmor) nudimo i raznovrsne izlete poput raftinga na rijeci Cetini, canjoninga, ziplinea, vožnje brodom, slobodnog penjanja i sl. aktivnosti koje pružaju nezaboravno iskustvo mediteranskog ugođaja, sa prirodnim ljepotama koje nam je podarila priroda…

Naše usluge se uglavnom odnose na područje Srednje Dalmacije s naglaskom na grad Omiš i okolicu. Sam Omiš zanimljiva je turistička destinacija s mnoštvom sadržaja koji će Vaš odmor učiniti nezaboravnim.
U našoj poslovnici Vas očekuje iskusni, profesionalni mladi team stručnjaka, koji će Vam sa zadovoljstvom pomoći u pronalaženju idealnog smještaja, te organizaciji i realizaciji team buildinga i kongresa.
Prema Vašim željama, zajedno krojimo svaku sekundu Vašeg zasluženog odmora.

Javite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se potruditi da se vratite se kući s osmijehom – obogaćeni nezaboravnim iskustvom.

DOBRODOŠLI!